sv-se fi-fi en-gb

Mistä löydän oikean tiedon kirjaston kaikesta hankitusta aineistosta?

Oikea vastaus on                                

 

Mitä Summonista löytää?

 

Summonista  löydät kaiken kirjastoissamme käytössä olevan aineiston, eli painetun aineiston, tilaamamme e-lehdet ja e-kirjat ja niiden sisältämät artikkelit, kaiken kirjastojärjestelmässä olevan aineiston dvd:t, open acces lehdet  jne.
 
Tällä hetkellä tietueita/objekteja on yli 40 miljoonaa. Lisenssoituun aineistoon eli maksullisiin e-lehtiin tai e-kirjoihin on pääsy vain GTK:n verkossa olevilta tietokoneilta; haku, saatavuus- ja viitetiedot ja open acces julkaisut ovat kuitenkin kaikkien käytettävissä, joten tervetuloa kokeilemaan myös organisaatiomme ulkopuoliset käyttäjät!
 
Summonista on mahdollista hakea viiteaineistoa myös muista kirjastoista ja tietopalveluista eli kirjaston kokoelman ulkopuolista aineistoa (tietueita lähes 2 miljardia).  Valitsemasi viitteet on mahdollista siirtää suoraan viitteidenhallintajärjestelmiin Refworks, EndNote ja Bibtext. Voit lähettää ne myös sähköpostiisi.
 
Tarkennettu haku »

 

 

Scopus monialainen viittaustietokanta

Muita Verkkoaineistoja: e-lehtiä, tietokantoja, sanakirjoja jne.

Käytössä GTK:n verkossa olevilta tietokoneilta sekä Espoon kirjaston asiakaskoneelta. Linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

Elektroniset lehdet

  • E-lehtiportaali  - GTK:n käytössä olevien elektronisten lehtien portaali, mukana myös muita kun geoalan lehtiä, esim. kaikki Springerin ja Elsevierin lehdet. 

Viitetietokannat

  • GeoRef-tietokanta (AGI) - Kansainvälinen geologinen bibliografia, yli 3 milj. viitettä vuodesta 1785 lähtien.      
  • ETDEWEB - World Energy Base, kansainvälinen energiatutkimuksen tietokanta. Lähes 4 milj. tutkimustiiviistelmää ja yli 176 000 kokotekstiraporttia.

Bibliografiat, sanakirjat, hakuteokset ja e-kirjat

 

Sanastot

Geosanasto löytyy Finto-palvelusta

Käsikirjaston asiakaskone