sv-se fi-fi en-gb

Taipuneita vuorottelevia kalkkigneissin ja kalkkikiven kerroksia Ovensorissa KorppoonKirmoniemellä. Kuva: J. J. Sederholm, 07.07.1921

Kirjautuminen

Mikäli haluat tutustua kirjaston tai arkiston aineistoon ja palveluihin, tehdä hakuja, lisätä hakutuloksia omaan hyllyyn istunnon ajaksi tai lähettää ne itsellesi sähköpostiin, ottaa yhteyttä kirjastoon ym. sinun ei tokikaan tarvitse kirjautua, mutta jos haluat uusia lainojasi, tehdä varauksia, kaukolainapyyntöjä tai hankintaehdotuksia verkkokirjaston kautta on se luonnollisesti tehtävä.

Palveluun voivat kirjautua vain ne, joilla on GTK-kirjastojen kirjastokortti/kirjastotunnus ja siihen liitetty nelinumeroinen tunnusluku. Jos sinulla ei ole tunnuslukua tai olet unohtanut sen, saat uuden asioimalla henkilökohtaisesti kirjastossa. Tunnuslukua ei anneta puhelimessa eikä sähköpostissa.

Tunnusten tekeminen verkkokirjastoon

Jos pisteyttää tai tagittaa lukemaasi ja kirjoittaa arviointeja tai jopa artikkelita taytyy sinun myös tehdä tunnus verkkokirjastoon. Tarkemmat kuvalliset kirjautumisohjeet löydät täältä.

Luo ensin itsellesi käyttäjätunnus linkistä Luo uusi käyttäjätunnus. Käyttäjätunnuksen luomiseen tarvitset kirjastokorttisi numeron ja nelinumeroisen tunnusluvun.

Lue ja hyväksy käyttöehdot.

Luo itsellesi oma verkkokirjaston käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjätunnuksessa täytyy olla vähintään kaksi merkkiä ja salasanassa kuusi. Salasanaan täytyy sisältyä ainakin yksi kirjain ja yksi numero. Luomasi käyttäjätunnus näkyy arviointiesi allekirjoituksena.

Verkkokirjaston käyttäjätunnuksen ja salasanan voit myöhemmin muuttaa omissa tiedoissasi.

Uudesta verkkokirjastosta

Löydä, uusi ja varaa - kirjaudu sisään verkkokirjastoon!
Miten kirjaudun sisään? Katso ohje täältä!

Luo itsellesi käyttäjätunnus niin voit arvostella, luoda oman virtuaalihyllyn sekä pisteyttää kirjastoaineistoa. Katso ohje täältä!

Miksi kirjautua? Katso syyt täältä