sv-se fi-fi en-gb

höyrylaiva

Höyrylaiva Karvion kanavalla Heinävedellä. Kuva: W. W. Wilkman, 1913.

Hugo Berghell

Berghell Hugo (1864-1922)

Käyttöehdot

Sivustolle tuottamiasi tekstejä tai muuta aineistoa voidaan käyttää suomalaisten kirjastojen ja kirjaston yhteistyökumppanien kanssa kirjastojen verkkopalveluissa.

Tuottamasi tekstin ja muun aineiston tulee olla asiallista sekä lakien ja hyvien tapojen mukaista.

Tuotettujen tekstien ja sisältöjen tulee perustua tosiasioihin eivätkä ne saa loukata kenenkään yksilön kunniaa eivätkä olla voimassa olevan lainsäädännön vastaisia. Axiell Arena yhteistyössä suomalaisten kirjastojen kanssa on vastuussa siitä, että julkiset lausumat ovat laillisia, joten niillä on oikeus poistaa kirjoitettua tekstiä tai tietoja ilman lisäperusteita.

Sinulla on tekijänoikeudet tuottamaasi tekstiin tai muuhun aineistoon. Arvioinnit, pisteytykset ja muut tuottamasi tekstit tallennetaan henkilökohtaisesti, ja voit poistaa tai muokata niitä halutessasi. Käyttäjätunnuksesi näkyy arviointiesi yhteydessä. Toisen nimellä tai nimimerkillä esiintyminen on kiellettyä.

Kirjasto vastaa siitä, että julkaistut tekstit ovat Suomessa voimassa olevan lainsäädännön mukaisia. Kirjastolla on oikeus ilman lisäperusteluja poistaa tekstit, jotka rikkovat edellä mainittua lainsäädäntöä.

Lisäksi kirjasto ja/tai palveluntuottaja pidättää itsellään seuraavat oikeudet tuottamasi aineiston suhteen:

  • Kirjastolla on oikeus lyhentää tekstejäsi ilman erillistä perustelua.
  • Kirjasto ja/tai palveluntuottaja voi tarvittaessa poistaa kaiken tuottamasi sisällön (väärinkäytökset, käyttäjätunnuksen poiston yhteydessä, omaisten pyynnöstä tmv.)
  • Tekstejä tai muuta tuottamaasi aineistoa voidaan sisällyttää esim. järjestelmänvaihdon yhteydessä muiden järjestelmien käyttöön samoin ehdoin.

 

Olen tutustunut käyttöehtoihin ja hyväksyn sivuston säännöt.

Viimeksi muokattu 3.10.2012

Uudesta verkkokirjastosta

Löydä, uusi ja varaa - kirjaudu sisään verkkokirjastoon!
Miten kirjaudun sisään? Katso ohje täältä!

Luo itsellesi käyttäjätunnus niin voit arvostella, luoda oman virtuaalihyllyn sekä pisteyttää kirjastoaineistoa. Katso ohje täältä!

Miksi kirjautua? Katso syyt täältä