sv-se fi-fi en-gb

höyrylaiva

Höyrylaiva Karvion kanavalla Heinävedellä. Kuva: W. W. Wilkman, 1913.

Hugo Berghell

Berghell Hugo (1864-1922)

Ohjeet

Miksi kirjautua?

Verkkokirjastossa voit uusia lainoja, varata sekä päivittää lainaajatietojasi lainaajakortin numerolla/tunnuksella ja kirjastosta saadulla pin-koodilla. Uudet palvelut saat käyttöösi, kun teet lisäksi verkkokirjastoon käyttäjätunnuksen. Voit rakentaa omaa, virtuaalista kirjahyllyä, pisteyttää ja arvioida lukemaasi tai kuulemaasi tai kirjoittaa artikkeleita.

Kirjautuminen

Kirjaudu kirjastokorttisi numerolla/tunnuksella ja siihen liitetyllä Pin-koodilla, jonka olet saanut kirjastosta, pääset uusimaan lainojasi ja tekemään varauksia. Kun luot käyttäjätunnuksen, pääset myös mm. arvioimaan teoksia.

Näin teet käyttäjätunnuksen

1. Paina Luo käyttäjätunnus-linkkiä.

 

2. Kirjoita avautuvaan lomakkeeseen valitsemasi käyttäjätunnus (2-32 merkkiä) sekä salasana kahteen kertaan. Salasanassa pitää olla 6-32 merkkiä, sekä kirjaimia että numeroita.

Suosittelemme, että annat myös sähköpostiosoitteesi. Siitä on jatkossa apua kirjaston ja asiakkaan välisessä viestinnässä.
 
3. Lue ja hyväksy sivuston käyttöehdot.
4. Tallenna.

Olet nyt luonut tunnuksen, jolla voit käyttää verkkokirjaston uusia, vuorovaikutteisia palveluja.
 
Jos haluat jatkossa uusia lainasi, tehdä varaukset ja päivittää lainaajatietosi juuri tekemälläsi käyttäjätunnuksella, sinun pitää liittää siihen myös kirjastokorttisi tiedot.
5. Tee se klikkaamalla kohtaa Liitä kirjastotunnus. Kun olet liittänyt käyttäjätunnukseesi lainaajakorttisi numeron/tunnuksen ja kirjastosta annetun pin-koodin ja hyväksynyt jälleen sivuston käyttöehdot, kaikki verkkokirjaston palvelut ovat käytössä yhdellä käyttäjätunnuksella.
 
Ole hyvä ja tarkista, että yhteystietosi ovat oikein omat tiedot -kohdassa ja päivitä ne tarvittaessa!

Millä tunnuksilla voit jatkossa kirjautua?

Voit kirjautua palveluun joko luomallasi verkkokirjaston käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jolloin saat kaikki palvelut käyttöösi TAI kirjastokorttisi numerolla ja siihen liitetyllä tunnusluvulla. 

Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi

Jos olet unohtanut luomasi verkkokirjaston käyttäjätunnuksen ja salasanan, pääset kuitenkin kirjautumaan kirjastokorttisi numerolla/tunnuksella ja siihen liitetyllä tunnusluvulla (PIN-koodilla). Jos olet unohtanut myös kirjastokorttiisi liitetyn tunnusluvun, uuden saat vain asioimalla henkilökohtaisesti kirjastossa. Tunnuslukua ei anneta puhelimessa eikä sähköpostissa.

Uudesta verkkokirjastosta

Löydä, uusi ja varaa - kirjaudu sisään verkkokirjastoon!
Miten kirjaudun sisään? Katso ohje täältä!

Luo itsellesi käyttäjätunnus niin voit arvostella, luoda oman virtuaalihyllyn sekä pisteyttää kirjastoaineistoa. Katso ohje täältä!

Miksi kirjautua? Katso syyt täältä