sv-se fi-fi en-gb

Flow on helppo tapa ylläpitää viitetietoja, muistilistoja, bibliografioita ym.

 

GTK:n henkilökuntaan kuuluvat voivat hallinnoida erilaisten dokumenttien viite- ja kuvailutietietojaan Flow:ssa myös organisaation ulkopuolisilta työasemilta ja laitteilta luotuaan itselleen tunnukset. Voit siis muokata, hallinnoida, jakaa,  lisätä ja poistaa viite- ja kuvailutietoja, lähdeluetteloita ja luomiasi kansioita (aihe-, tai esim. artikkelin tai projektin mukaan luomiasi)  myös esim. kotikoneellasi.

 

ProQuest Flow-tilin luominen

 

GTK:laisilla on mahdollisuus tallentaa pysyvästi omat hakutuloksensa ja viitteensä Summonista, luomalla Flow-tili eli rekistöröitymällä ProQuestin Flow palveluun.

Summonin sivun oikeasta ylälaidasta löydät Log in-linkin josta painamalla pääset luomaan tilisi.

 

Jatka painamalla No account? - Sign Up here-painiketta

 

 

Kirjoita GTK:n sähköpostiosoitteesi (etunimi.sukunimi@gtk.fi) avautuvaan lomakkeeseen ja paina Check painiketta.

 Ohjelma tarkistaa että Flow on käytössä organisaatiossamme.

Tämän jälkeen voit antaa haluamasi salasanan ja rekisteröintisi on valmis. Jatkossa kirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteella ja salasanallasi.

 

 Viitetteiden siirto Flow:n

 

Kirjautuneena (oma nimesi näkyy sivun oikeassa ylälaidassas) saat siirrettyä haluamasi viitteet Flow:n painamalla viiteen vieressä olevaa kansion kuvaa jossa +-merkki aivan samalla tavalla kun Summonin edellisessä versiossa. Valisemasi viitteetteiden määrä näkyy hakulaatikon vieressäsä olevassa kansiosta. Tehtyäsi haluamasi tiedonhaut ja valittuasi haluamasi viitteet  saat ne siirtymään Flow:n painamalla samaisen kansion kuvaa.

 

Flowsta pääset takaisin Summoniin  "Back to the Library Search" linkistä.

 

Kun haluat tarkastella Flow-tiliäsi kirjaudu sisään ja klikkaa Summonin hakulaatikon viereistä kansion kuvaa  

Kun olet kirjautuneena sisään omalle tilillesi  siirtyvät kaikki kansioosi siirtämäsi viitteen Flow:n. Mikäli et ole kirjautuneena löytyvät ne väliaikaisesta kansiosta istuntosi ajan täysin samaan tapaan kuin Summonin edellesisessäkin versiossa.

Lyhyt englanninkielinen ohjevideo hakutulosten siirtämistä Summonista Flow:n löytyy linkistä

Englanninkielinen Flow esittely

ProQuestin Flow-sivusto, jossa kaikki mahdollinen Flow:n liittyen. Ohjeita, lisätietoja, opetusviedeoita jne. (englanninkielinen)


Summonista löytyy miljoonia kokotekstiartikkeleita!